High wine

 

 

Prosecco ontvangst

 

****

 

Amuse:
Soepje met een korstdeeg-kaasstengel

 

****

 

Etagère met diverse hartige warme en koude hapjes:
Bruschetta’s met ossenhaascarpaccio
Wrap met Schotse zalm en wasabi saus
Stokbroodje met roombrie en balsamico siroop
Parmaham met meloen
Wildbitterbal met honing/mosterdsaus
Crabcake met knoflooksaus
Groente-loempia met chili/koriandersaus
Roompaté met veenbessensaus

 

En natuurlijk twee heerlijke glazen wijn naar keuze.

                                                             €24,75 p.p.
(Alleen op reservering en vanaf 14.00 uur)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

Maandmenu

 

          

   Maandmenu April

 

                                            Entree 

Gerookte zalm met mierikswortelsaus, uienringen en kappertjes  

Spiesje van ossenhaas met truffelmayonaise

Bonbon van beenham gevuld met een aspergesalade, 

Runder  carpaccio met pestosaus, Parmezaanse kaas en olijven,

Garnalensalade van Noorse garnalen, appel en augurk

 

****

Hoofdschotel

Lamshaasjes met honing/tijmsaus 

                                               Of

Schotse zalm, verpakt in rauwe ham, geserveerd met een romige saus van basilicum

*****

Dessert

Tartufo met advocaat en slagroom

                                                                  €34,75 p.p.

                                                                             

      

 

                                                                                                              

 

 


Herberg Activiteiten